Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor De Lichtzusjes.

Op deze pagina vindt je de algemene voorwaarden van www.delichtzusjes.com , zoals deze beschikbaar is gesteld door De Lichtzusjes . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Je gaat akkoord met deze voorwaarden wanneer je iets koopt bij De Lichtzusjes.  

Prijzen 

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Betaling kan worden voldaan met Ideal.

Voor de prijzen die op onze website staan streven wij altijd naar een realistische en juiste weergave. Fouten in de prijzen die zijn ontstaan door typfouten of programmeer fouten zijn nooit een aanleiding om een contract of overeenkomst met De Lichtzusjes te claimen. Wij behouden ons recht om dit te corrigeren.

Verzendkosten

Wij hanteren de verzendkosten van Post NL.

Binnen Nederland is dit €6,95 en naar België €13.  Wij verzenden de pakketten met een Track & Trace nummer.

De actuele verzendkosten van Post NL vind je  hier

Verzending en levering

Bestellingen worden op woensdag en vrijdag verzonden. Wij verzenden de pakketten via Post NL. Wij verzenden het pakket altijd binnen 1 tot 7 werkdagen. Mocht het voorkomen dat wij het pakket later dan 7 werkdagen verzenden dan geeft dit geen recht op een schadevergoeding.

 Verzending is op eigen risico. De Lichtzusjes stelt zicht niet aansprakelijk bij schade voor transport.  

Retour

Binnen 14 dagen kan je gebruik maken van de wettelijke herroepingsrecht. Het product moet onbeschadigd en in dezelfde staat als verzonden retour komen. Mocht de retour niet voldoen aan de voorwaarden dan nemen wij per mail contact op.

Wanneer het product in goede staat retour is ontvangen en het niet beschadigd is krijg je het volledige bedrag + verzendkosten van ons terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening, wij zullen dit verrekenen met het aankoop bedrag. Bij het aanmelden van een retour ontvang je een verzendlabel van ons. Het retour bedrag krijg je binnen 14 dagen na ontvangst terug op je rekening.

Een retour aanmelden doe je door een mail te sturen naar Delichtzusjes@gmail.com. Vermeld hierin het bestelnummer, product die niet naar wens is en het rekeningnummer.

Retour sturen is op eigen risico. Beschadigde artikelen nemen wij niet retour.

Privacy

De Lichtzusjes respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en draagt zorg dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens alleen om de bestelling te verzenden. Wij zullen de gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

Overig

Wij streven naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks onze inspanningen de informatie  die op www.delichtzusjes.com onjuist of niet volledig zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. 

De informatie en producten op www.delichtzusjes.com worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden het recht om deze informatie en producten te wijzigen, opnieuw te plaatsten of te verwijderen zonder enige mededeling.

Disclaimer

Edelstenen zijn niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts.