Hallo lieve allemaal, 

 

Ik ben Marisa (33) en woon samen met mijn 3 lieve kinderen en man in het mooie Friesland. 

 

2 jaar geleden ben ik samen met Linde de Lichtzusjes begonnen. We hebben dit met veel passie en liefde opgezet. Linde heeft een nieuwe baan waardoor ik me volledig richt op de Lichtzusjes. Super leuk om te doen! De naam Lichtzusjes blijft, hier zijn we samen mee begonnen 🤍 Daarnaast zal Linde me af en toe blijven helpen bijvoorbeeld bij Live sales via Instagram (kom je ook eens een kijkje nemen? ☺️). 

 

Mijn liefde voor edelstenen begon op vroege leeftijd. De kennis die ik in de jaren heb opgedaan wil ik delen met anderen! Met veel liefde en licht, zoek ik de allermooiste schatten van de aarde uit zodat jij ze terug kan vinden in de webshop. Elke steen wordt individueel uitgezocht en je kan de heilzame werking bij elke steen terug vinden. 

 

Edelsteentherapie 

Wil je de heilzame kracht en energie ervaren van edelstenen? Kom dan gezellig langs in Lekkum voor een een kristal healing. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en waar we mee aan de slag gaan voor balans, doorstroming en verlichting in je lichaam. 

 

Naast dat ik gek ben op edelstenen en de heilzame werking, ben ik ook gek op kruiden, planten, spiritualiteit, moeder aarde en het universum. Hier heb ik veel boeken over gelezen en verschillende opleidingen/ cursussen in gedaan. Er is één droom uitgekomen maar er zullen nog vele volgen. Benieuwd? Hou vooral de website en Instagram goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. 

 

Iedereen bewandelt zijn eigen pad en ik hoop je te mogen inspireren om je mooiste leven te leven. Voor al je vragen kun je bij mij terecht. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden om het hoogste en mooiste in jezelf naar boven te halen. 

 

Vanuit liefde en licht leef ik mijn mooiste leven 🌟

 

Liefs Marisa