Edelsteentherapie

 

Al sinds jongs af aan doet de energie van edelstenen iets met mij. De aantrekkingskracht is enorm en graag zoek ik dan ook de mooiste edelstenen uit die ik voor anderen kan inzetten. Altijd opzoek naar de mooiste, puurste vorm van edelstenen en de beste kristalenergie die ik kan inzetten bij mijn behandingen. Een sioet oergevoel in mij, van binnenuit, is hier ongelofelijk krachtig in en wil eruit komen. Klaar om verbinding te leggen. Klaar om mensen te helpen. Graag wil ik jullie meenemen in een magisch en liefdevol leven die in het teken staat van licht en edelstenen. 

Edelstenen leggingen werden vroeger van oudsher al gebruikt om mensen te helen om in contact te komen met jezelf en de natuur. Naar mijn idee, is het een "vergeten" methode die mensen weer mogen gaan ontdekken. De uitwerking kan zoveel losmaken op emotioneel, psychisch en lichamelijke niveau.

 

Edelstenen maken contact met je diepere lagen door middel van de kristalenergie. Ze scheiden een trillingsfrequentie uit die diep ingaat op je lagen in je lichaam, geest en ziels niveau. Daarbij kunnen nieuwe inzichten en regressie naar boven komen en gewoonten en patronen doorbroken worden.

 

Door de edelstenen te programmeren worden verdriet, vastzittende trauma's en gezondheidsproblemen omgezet in positieve trillingen. Je kunt hierdoor een staat van ZIJN, ontspanning en verlichting ervaren. 

 

Iedereen heeft Chakra's in zijn lichaam die correspondeert met een bepaalde kleur. Chakra's zijn een soort trechters in je lichaam die energie opnemen uit ons krachtveld. Als één van de Chakra's gebrekkig of minder goed werken en functioneren heeft dat ook zijn weerslag op de andere Chakra's waardoor het hele systeem kan stagneren. Edelstenen zorgen ervoor dat de functies van de Chakra's weer in balans komen en goed kunnen doorstromen. Als het chakra niet goed functioneert kun je hem activeren of als een chakra overactief is kun je hem temperen. 

 

 

 

Laat de kracht van de kristallen je ondersteunen!

 

Edelstenen kunnen je ondersteunen en zijn niet ter vervanging van medicatie. Neem altijd contact op met je arts bij geestelijke en of lichamelijke klachten.

 

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

 

Tarieven

💫 Een losse edelsteenbehandeling van 60 tot 90 min kost €75,- 

 

💫 Pakket van 5 behandelingen tussen 60 tot 90 min kost €300,-

 

Reserveer jou plek! ✨

 

De behandelingen worden gegeven op locatie in Lekkum en gegeven door Marisa 🤍 Samen kijken we naar een geschikte datum en tijdstip waneer de behandeling gedaan zal worden. 

 

Benieuwd naar deze magische ervaring? Stuur dan een berichtje naar @delichtzusjes of neem contact op met Marisa 0630575118