Engelen energie


Engelen staan al eeuwenlang symbool voor licht, vrede en vrijheid. Ze kunnen je een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Puur, helder en liefdevol.
Engelen worden gezien als de brug tussen het universum en het leven hier op aarde. Ze brengen ons tekenen en boodschappen die we niet kunnen verklaren.
Iedereen neemt de Engelenenergie op een andere manier waar. Sommigen mensen kunnen Engelen zien en krijgen soms overdag of in de nacht bezoek van deze prachtige lichtwezens. Anderen voelen het diep in hun emoties en voelen rust, kalmte, veiligheid, liefde of dankbaarheid. Ook kun je de Engelenenergie ervaren als een koude of warme bries die je langs je lichaam of gezicht voelt strijken. Ook kun je kippenvel krijgen die van je hoofd tot aan de puntjes van je tenen over je lichaam kruipen.

 

Sommigen mensen ervaren de Engelenenergie in het krijgen van tekenen. Veertjes, vlinders, bloemen, krachtdieren, gelijke nummers, vallende sterren, lichtbollen of misschien wel lichtwezens die je de weg wijzen. Alles wat je voelt is helemaal oke en goed. Niks is verkeerd. Uiteindelijk krijgt iedereen de hulp en energie van de Engelen die hij of zij op dat moment nodig heeft. Passend op dat moment voor ieder persoon. Zolang je er voor open staat om te ontvangen op de manier waarop het aangeboden wordt zul je merken dat die pure, helderen en liefdevolle energie ook voor jou beschikbaar is.

 

Hoe kunnen Engelen ons helpen?

Engelen kunnen ons hulp bieden als we dit nodig hebben en hierom vragen. Ze kunnen ons de weg wijzen en aanwijzingen geven dat we op het juiste pad zitten.Geef de Engelen hierbij handvaten en focus je op de LICHTENERGIE van de engelen. Let op mooie tekenen, boodschappen en signalen die ze afgeven om jou te helpen in jou zoektocht en jou pad. Als je vanuit licht en liefde leeft zoekt het jou vanzelf op.

 

Je kunt Engelen ook vragen om je te helpen bij je pad op zoek naar verlichting. Weet wel dat Engelen niet jou probleem oplossen, maar je wel handvaten kunnen geven om een eerlijk antwoord te ontvangen waarin je verder kunt met ontwikkelen. Ze geven je kracht en antwoorden die je miaschien al heel lang zocht. Belangrijk hierbij is dat je open vragen stelt. Voorbeeld hiervan is: Wil je me helpen bij mij spirituele ontwikkeling? Wil je mij helpen om meer rust en balans te vinden in mijn leven? Wil je me helpen om mijn intuïtie te ontwikkelen en hier beter naar te luisteren?
De antwoorden kun je krijgen door tekenen die je door krijgt. Zie je ineens dubbele getallen (Engelen getallen) of heb je een heldere droom dan kan het best zijn dat dit je antwoord is op je vraag. Ook kan er een bepaald dier steeds op je pad komen. Dit worden krachtdieren genoemd. Zodra deze tekenen op je pad komen voel je intuïtief wel of het een antwoord op je vraag is en voel je je gehoord en getroost.

 

Hoe kun je contact maken met Engelen?

Engelen zijn er voor alle levende wezens hier op aarde. Zorg ervoor dat je bent gefocust en innerlijke rust hebt. Dit vergemakkelijkt het proces om je vragen helder en duidelijk beantwoord te krijgen.
Je kan gebruik maken van de kristalenergie bij het in contact komen met Engelen. Sommige mensen hebben baat bij een geslepen kristalengel. Een andere mogelijkheid om contact te maken is met Engelen kristallen. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten kristallen die een engelen aantrekkingskracht hebben. Deze kristallen staan erom bekend dat ze een heel hoge trilling frequentie hebben die in verbinding staat met de Engelenenergie.

 

Bekende kristallen soorten met Engelenenergie zijn:

 

- Seleniet
- Celestien
- Angeliet
- Spirit Kwarts
- Sjamanen kwarts

 

Door de hoge trillingsfrequentie die de edelstenen uitstralen kunnen ze je helpen om gemakkelijker in contact te komen met het rijk van de Engelen.
Je kunt je hiermee verbinden door de stenen lekker in je hand te houden, om je heen te zetten in huis of in de slaapkamer. Je kunt er ook mee gaan mediteren. Als je daarbij aan je hulpvraag denkt of je intentie op een briefje schrijft en deze bij of onder het edelsteen legt dan wordt de energie hiernaar toe gezonden.

 

Sta open voor jezelf, voor de Engelen, de lichtwezens, het universum en voor de kristalenergie. Doe dit vanuit licht en liefde en je zult de Engelenenergie ervaren en ontvangen.

 

Liefs

Linde en Marisa